|
LEVESEK |
1. |
Újházi tyúkhúsleves vegyes zöldségekkel,csigatésztával |
1 200,-Ft |
2. |
Eperkrém leves pirított mandulával |
1 200,-Ft |
3. |
Babgulyás |
1 200,-Ft |
FŐFOGÁSOK |
4. |
Tanyasi Csirkepörkölt galuskával |
1 850,-Ft |
5. |
Konfitált kacsacomb páros karamellizált gyümölcs ágyon |
3 250,-Ft |
6. |
Rose libamell citrusos saláta halommal |
3 250,-Ft |
7. |
Csirkemell sajttal, tojással töltve zöldborsós rizzsel |
2 650,-Ft |
8. |
Szezámos csirkecomb filé Cézár salátával |
2 650,-Ft |
9. |
Bőrén sült császárhús magvas kéregben burgonyapürével |
2 650,-Ft |
10. |
BBQ oldalas grillezett csöves kukoricával és szalma krumplival |
2 650,-Ft |
11. |
Óriás sertés szűz Bécsi bundában póréhagymás steak burgonyával |
3 200,-Ft |
SAVANYÚSÁGOK |
12. |
Uborkasaláta |
690,-Ft |
13. |
Paradicsomsaláta |
690,-Ft |
DESSZERTEK |
14. |
Palacsinta variációk forró gyümölcs öntettel |
1 200,-Ft |
|